Josefiina Niemi, RCKT #189

Jossu2 s635x0

Josefiina Niemi, RCKT #189

Lempinimi: Jossu
Syntymäaika: 23.4.1993
Kotikaupunki: Helsinki
Nyt rullaava luisteluvuosi: 19v.
Muodostelmassa: 15v.
RCKT kaudesta: 2012-2013
Luistin: Riedell 1500
Terä: Wilson Coronation Dance Parabolic

Omat suosikkiohjelmat:
 

City Africa (Team Fintastic / vapaa 08-09)
Meedio ja spiritismin magiaa (Team Fintastic / vapaa 09-10)
Why? (Rockettes / lyhyt 15-16)
Matka kuuhun (Rockettes / vapaa 15-16)

Aloitin luistelun 5-vuotiaana EsJt:n luistelukoulussa. Pääsin 9-vuotiaana minorijoukkue Valley Bay Synchronettesiin. Kahden minori- ja noviisikauden jälkeen matkani jatkui suureksi ilokseni Finettesiin keväällä 2006. Kahden kauden jälkeen siirryin Team Fintasticiin, jossa luistelin neljä ikimuistoista kautta ja WCC-kultaa. Keväällä 2012 suurin unelmani toteutui ja pääsin luistelemaan Rockettesiin.
Muutin syksyn alussa ihan jäähallin lähelle Töölöön kämppikseni Tiinan kanssa. Perheeseeni kuuluu äidin ja isän lisäksi kaksoissisko ja isoveli. Luistelun lisäksi käyn töissä, hoidan silloin tällöin pieniä lapsia, nautin elämästä ja pohdin mikä minusta isona oikein tulee. Erityisen paljon pidän matkustamisesta, leipomisesta, askartelemisesta ja muusta käsillä tekemisestä, kirjojen lukemisesta ja elokuvien katselemisesta. Kaikkein eniten nautin kuitenkin arjen pienistä iloista ja luistelemisesta, eikä ihanien ystävien tai perheen kanssa vietettyä laatuaikaa voita mikään! :)
 

Muiden suusta:

Joukkueemme konkareihin kuuluva Josefiina luistelee viidettä vuottaan Rockettesissa. Jäällä Josefiinan tunnistaa pehmeästä ja sulavasta luistelusta, jonka vastapainona löytyy myös paljon särmikkyyttä. Kisoissa Jossu vangitsee katsojat eläytymisellään ja intensiivisellä katsekontaktillaan. Tämä ihana tyttö on joukkueellemme korvaamaton äitihahmo, joka hoitaa vaivan kuin vaivan. Jossusta tuli äskettäin töölöläinen muutettuaan yhteiseen asuntoon joukkuelaisemme Tiinan kanssa.