Katarina Tötterman, RCKT #185

Kata2 s635x0

Katarina Tötterman, RCKT #185

Lempinimet: Kata, Töttis, Tahti
Syntymäaika: 18.6.1993
Kotikaupunki: Helsinki
Nyt rullaava luisteluvuosi: 15v.
Muodostelmassa: 15v.
RCKT kaudesta: 2011-2012
Luistin: Riedell
Terä: Wilson Coronation Dance Parabolic

Omat suosikkiohjelmat:
 

City Africa (Team Fintastic / vapaa 08-09)
Meedio & spiritismin magiaa (Team Fintastic / vapaa 09-10)
Why? (Rockettes / lyhyt 15-16)

Aloitin luistelun 8-vuotiaana MTK:n minorijoukkueessa Mini Dreamsseissa. Siellä luistelin kolme vuotta, jonka jälkeen pyrin HTK:n minoreihin. Mini Mintseissä olin kuitenkin vain hetken, sillä minut nostettiinkin noviiseihin. Finettesissä luistelin kolme kautta, jonka jälkeen tieni vei junioreihin, Team Fintasticiin. Junioreissa vierähti taas toiset kolme ihanaa ja unohtumatonta vuotta. Matkan varrella mukaan tarttui myös kolme JWCC-kultamitalia. Keväällä 2011 sain kuulla iloisen uutisen ja matkani jatkui maailman parhaaseen joukkueeseen, Rockettesiin. Nyt alkaa kuudes RCKT-kauteni.
Asun Pakilassa äidin ja Mimmi-koiran kanssa kahdestaan. Valmistuin keväällä 2013 ylioppilaaksi Mäkelänrinteen urheilulukiosta. Nyt syksyllä aloitan toisen vuoteni Helsingin Yliopistossa. Pääaineenani on kuluttajaekonomia. Vapaa-ajallani rentoudun hyvän kirjan parissa tai nautin ystävieni seurasta. Elokuvat ja leipominen ovat myös mieluista puuhaa.

Muiden suusta:

Katarina a.k.a Kata a.k.a Tahti kuuluu joukkueemme konkareihin, joka valoisuudellaan piristää jokaista treeniämme. Kata on tunnollinen treenaaja eikä tältä tytöltä lopu energia missään tilanteessa. Jäällä Tahti loistaa pitkillä linjoillaan ja upealla eläytymisellään, joka ei jätä ketään kylmäksi. Luistelun lisäksi Katan toinen intohimo on leipominen ja ruuanlaitto, ja saammekin usein iloksemme maistella mitä ihanampia luomuksia.