Lotta Sihvo, RCKT #197

Lotta2  pxbjuhfu2h s635x0

Lotta Sihvo, RCKT #197

Lempinimet: Lottis, Lode
Syntymäaika: 15.9.1995
Kotikaupunki: Naantali
Nyt rullaava luisteluvuosi: 16v.
Muodostelmassa: 13v.
RCKT kaudesta: 2015-2016
Luistin: Riedell 875
Terä: Wilson Coronation Dance Parabolic

Omat suosikkiohjelmat:

New York New York (Sun City Swing / vapaa 14-15)
Matka kuuhun (Rockettes / vapaa 15-16)

Aloitin urani luistelijana 3-vuotiaana VG-62:n luistelukoulussa, josta pian siirryin jo ensimmäiseen yksinluisteluryhmääni. Kuuden vuoden iässä aloitin muodostelmaluistelun parissa. Sekä kolmen minorikauden että kolmen noviisikauden jälkeen pääsin luistelemaan Naantalin SM-juniorijoukkueeseen. Swingeissä luistelin kuusi ikimuistoista kautta, joista päällimmäiseksi mieleen jäi paljon ihania muistoja ja ystäviä. Keväällä 2015 unelmani täyttyivät ja pääsin luistelemaan Rockettesiin.

Asustelen Töölössä yhdessä ihanan joukkuekamuni Minnan kanssa. Perheeseeni kuuluu äiti, isä ja isosisko Anna. Valmistuin ylioppilaaksi syksyllä 2014 Turussa Kerttulin urheilulukiosta. Vapaa-ajalla tykkään katsoa elokuvia ja rentoutua ystävien kanssa. Aina kun arki sallii, pyrin käymään kotona Naantalissa mahdollisimman paljon, ja viettää aikaa perheeni ja läheisteni kanssa. Joka aamu haluan herätä uuteen päivään hyvällä fiiliksellä tietäen, että tästä päivästä tulee hyvä. Elämässä on tärkeä nauttia joka hetkestä ja ottaa ilo irti pienistäkin asioista joka päivä.
 

Muiden suusta:

Naantalista kotoisin oleva nykyään Minnan kanssa Töölössä asusteleva Lotta luistelee nyt toista kauttaan Rockettesissa. Aurinkoisella Lodella on ihailtava keskittymiskyky, joka näkyy kaikessa tekemisessä. Lotta treenaa aina todellisella Rockettes-asenteella ja loistaa hämmästyttävällä notkeudellaan. Joukkueen Naantalin aurinko on supersosiaalinen tyttö, jonka hyväntahtoisuus tarttuu myös meihin muihin. Lotan luistelusta huokuu rakkaus luisteluun, eikä hänen eläytymisensä jätä ketään kylmäksi.