Martina Timonen, RCKT #208

Marttina2 s635x0

Martina Timonen, RCKT #208

Lempinimet: Martsu, Morttens, Martsi
Syntymäaika: 5.8.1996
Kotikaupunki: Espoo
Nyt rullaava luisteluvuosi: 13v.
Muodostelmassa: 12v.
RCKT kaudesta: 2015-2016
Luistin: Riedell Olympia
Terä: Wilson Coronation Dance Parabolic

Omat suosikkiohjelmat:

Why? (Rockettes / lyhyt 15-16)
I Want Candy (Team Fintastic / lyhyt 12-13)

Aloitin luistelun 7-vuotiaana HTK:n luistelukoulussa, josta minut otettiin Mini Mintseihin vuoden hauskan harjoittelun jälkeen. 8-vuotiaana alkoi matkani muodostelmaluistelun parissa. Luistelin kolme kautta Mini Mintseissä, ja sieltä siirryin Finettesiin. Noviiseissa luistelin neljä mukavaa kautta. Vuonna 2012 nousin Team Fintasticiin, missä luistelin kolme ihanaa ja loistokasta kautta. Saavutuksia junioreista on kaksi MM-hopeaa ja yksi JWCC-kulta. Rockettesiin pääsin kaudeksi 15-16 ja nyt lähtee toinen kauteni tässä upeassa joukkueessa.

Asun vanhempieni ja pikkuveljeni kanssa Espoossa. Valmistuin Mäkelänrinteen urheilulukiosta keväällä 2016. Vapaa-ajallani vietän aikaa ystävieni kanssa. Kesäsin nautin auringosta perheeni ja ystävieni kanssa.

Muiden suusta:

Meidän Espoolaisella Martinalla pyörähtää toinen kausi Rockettesina käyntiin. Määrätietoisella Martsulla on tavoitteet korkealla niin luistelussa kuin muussakin elämässä, kun hänen tavoitteenaan on päästä ensi keväänä eläinlääkikseen. Aina iloinen Martsu onkin todella eläinrakas ja taitaa myös niiden piirtämisen. Intoa tältä tytöltä ei puutu ja treeneissä mennään poikkeuksetta aina satalasissa. Martsu heittäytyy rohkeasti uusiin haasteisiin eikä koskaan pelkää kokeilla uusia juttuja.