Minna-Maria Hooli, RCKT #206

Minna2 s635x0

Minna-Maria Hooli, RCKT #206

Syntymäaika: 10.8.1995
Kotikaupunki: Oulu
Nyt rullaava luisteluvuosi: 17v.
Muodostelmassa: 12v.
RCKT kaudesta: 2015-2016
Luistin: Riedell Olympia
Terä: Wilson Coronation Dance Parabolic

Oma suosikkiohjelma:

Crazy in Love (Stella Polaris / lyhyt 13-14 )

Aloitin luistelun OLK:n luistelukoulussa 5-vuotiaana. Kahden vuoden kuluttua valitsin muodostelmaluistelun ja jatkoin seuraavat neljä vuotta kahdessa eri muodostelman alkeisryhmässä. Sen jälkeen siirryin Oulun minorijoukkueeseen Tähtityttöihin. Kahden minorikauden jälkeen nousin suoraan SM- juniorijoukkueeseen Stella Polarikseen, jossa vierähti ihanat ja nousujohteiset kuusi kautta. Halu jatkaa luistelua ja kehittyä edelleen sai minut hakemaan Helsinkiin. Ilokseni pääsinkin Team Fintasticiin, josta urani ensimmäisten SM- ja MM-mitalien jälkeen suurin unelmani toteutui ja pääsin jatkamaan luistelua Rockettesissa.


Asun yhdessä Lotan kanssa Töölössä sekä olen töissä kenkäosastolla XXL:ässä . Valmistuin ylioppilaaksi keväällä 2014 ja haaveenani olisi vielä päästä opiskelemaan psykologiaa. Vapaa-ajalla vietän aikaa ystävieni kanssa kahvitellen tai muuten vain rentoutuen. Pidemmillä lomilla matkustan yleensä Ouluun katsomaan perhettäni ja ystäviäni.
 

Muiden suusta:

Viime kaudella joukkoomme astunut ex-oululainen Minna on varsin pirteä tapaus. Hän on vastikään aloittanut työt XXL:ssä, jossa kannattaa käydä kuuntelemassa hauskaa murretta vaikkapa kuulumisten merkeissä! Tulevaisuudessa Minna olisi kuitenkin kiinnostunut opiskelemaan psykologiaa. Vaikka Minna puolustaakin vielä lyhyimmän titteliä, lumoaa hän katsojan pitkillä vapaajaloillaan sekä kauniilla luistelutyylillään. Päällepäin herttaiselta näyttävä ja huikean työmoraalin omaava Minna osaa säväyttää myös villillä puolellaan.