Nona Vihma, RCKT #203

Nonaluist s635x0

Nona Vihma, RCKT #203

Lempinimi: Nono
Syntymäaika: 6.10.1997
Kotikaupunki: Helsinki
Nyt rullaava luisteluvuosi: 9v.
Muodostelmassa: 8v.
RCKT kaudesta: 2014-2015
Luistin: Riedell
Terä: Wilson Coronation Dance Parabolic

Omat suosikkiohjelmat:
 

Why? (Rockettes/ lyhyt 15-16)
Ghost Town (Team Fintastic / vapaa 13-14)

Aloitin luistelun 9-vuotiaana HTK:n harrasteluryhmissä, joista päätin hakea muodostelman pariin Mini Mintseihin. Vietin kaksi riehakasta kautta Mintuissa, jonka jälkeen pääsin Finettesiin. 12-15–vuotiaana luistelin Finettesissä huikeat kolme noviisikauttani, jotka päätin Disco-kauteen. Sen jälkeen onnekseni luistelu-urani hyppäsi eteenpäin keväällä 2013, jolloin pääsin Team Fintasticiin. Fintasticeissa luistelin kauden 2013-2014. Ehdottomasti rikkaimpia kokemuksiani ovat olleet JWCC junnukaudellani ja molemmat senioreiden MM-kilpailut. Kauden 15-16 Gran Prix-finaali oli myöskin upea, mutta hieman uudenlainen kokemus luistelun parissa. Vähintäänkin yhtä hienoa on täydentää Rockettesin rivejä nämä tulevat vuodet.

Asustelen Helsingissä ja minulla on villakoira nimeltä Felix. Käyn Mäkelänrinteen lukiota ja tarkoitus olisi valmistua ensi keväänä. Vapaa-aikani vietän mieluusti hyvien ystävieni kanssa, minkä lisäksi tykkään ottaa rennosti katsellen leffoja ja tehden ruokaa. Pidän paljon matkustelusta ja suklaasta, eikä pientä tanssahtelua ja hyvää musiikkia luistelun lisäksi voita mikään!
 

Muiden suusta:

Nona on joukkueemme nuorin luistelija, jolta löytyy asennetta ja energiaa niin maalla kuin jäälläkin. Tällä joukkueemme ainoalla lukiolaisella on edessä vielä viimeiset rutistukset ennen kuin hän pääsee liittymään joukkueemme muiden ylioppilaiden joukkoon! Aurinkoinen Nona antaa aina parastaan, ja tällä tytöllä on aina tahdit ja liikkeet hallussa. Jäällä Nono liitää taidokkaasti ja pehmeästi. Nonan tanssitausta näkyy hänen rytmillisessä ja sulavassa tulkinnassaan.